Sider

tirsdag 22. februar 2011

Spis, Elsk, Lev

Leser for tiden boken Spis, Elsk, Lev. Den handler om en dame som drar ut på en reise for å finne meningen med livet. Hun reiser til Italia, India og Indonesia. Til nå så elsker jeg boken! utrolig morsom og inspirerende! Det er blitt solgt over 5 millioner bøker bare i USA!  Ikke galt å kose seg med en god bok med lyden av bølger på en nydelig strand!



Ellers synes jeg de tre ordene passer veldig godt til hvordan man burde leve livet! Spis masse god mat, elsk din familie, venner, nye venner eller opplevelser, og lev livet! Elsk livet og alt det har og tilby!

Her i Mexico er det ihvertfall nok mat å nyte. Fant ett nytt sted her for ikke så lenge siden. Ja, det ligger i Avenida 5 (hovedgaten) hvor jeg vanligvis nekter å spise siden det er så turist tilrettelagt. Dette stedet heter 100 % Natural og det er som navnet tilsier, alle råvarene er "naturlige". Restauranten har utrolig mye forskjellig å velge mellom av mat og de har også mange forskjellige gode smoothies! Atmosfæren der er også utrolig. Føles ut som om du sitter midt i naturen. Det er foss der, høye trær, fugler som kvitrer, det er som å sitte i en fin liten eksotisk hage!




Hvis du btw ser etter ekte hjemmelaget grovt brød så finner du det her! Og de har den beste toasten!!! :)

Når det ikke er skole lever jeg livet og prøver å nyte alt jeg kan. Hver søndag er det live musikk og buffet på strandbaren Zenzi bar. Buffeen koster 100 pesos (ca. 45kr). Den er utrolig god og det er utrolig mye godt å velge imellom! Her kan man sitte i "strandsofaene" med utsikt over havet, nyte musikken og spise så mye du orker til solen går ned. Utrolig deilig!



Hanne koser seg! :)


Når det er noe stort som skjer (i dette tilfellet; superbowl) sender de det på storskjerm på stranden!


Sinnsykt digg ;)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar