Sider

søndag 13. februar 2011

Ett lite stykke Norge i Mexico.

I dag dro vi på Wallmart for å handle inn mat og andre artikler vi trenger og kom over ett lite stykke Norge i kjøledisken i butikken. Norsk laks! :) Det kan kanskje høres rart ut, men når man er lenge borte så får man litt hjemmfølelse når man kommer over slike ting. Ihvertfall steder man ikke forventer det.




Vi spiste ogsså i dag på favoritt lokal restauranten vår! Den heter El Fogon. Den ligger i 30th ave mellom calle 6 og 8. Og en foran Mega på av constituyentes mellom calle 25 og 30! Det er her hvor folk står i kø for å spise! Menyen er på spansk og de prater ikke godt engelsk de som jobber der, men du vil få en ekte meksikansk smaksopplevelse! Jeg spiste en stor rett hvor man får kjøtt (valgfritt hvilket kjøtt), ost og grønn paprika (noe som likner ihvertfal) blandet på en talerken. Det er to sauser en salsa, lime og kaktus (veldig godt!) som man kan blande med. Du får masse tortillas, så da er det bare å lage seg sin egen taco som hjemme! VELDIG GODT! Betalte hele 25kr for dette!
 Med dette så må jeg også si at Mexicansk mat er ikke som vi tror Mexicansk mat er. Old el paso osv.. Mange kommer til Mexico og tror at det er sånn det skal være og smake. Det kan ikke sammenliknes en gang og mange blir skuffet. Hvis du ikke har noen forventninger og er open på å smake ordentlig Mexicansk mat, så skal jeg love deg at du vil elske det! (må selvfølgfelig gå på de rette restaurantene - de lokale).


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar