Sider

mandag 30. mai 2011

The caribbean life!

Da har vi kommet oss til Bahamas. Vi kunne ikke tro våre egne øyne da vi tittet ut av vinduet på flyet og så det vakre turkisblåe havet som omringet de små øyene under oss. For et syn! Vi smilte fra øre til øre å ble gira der vi satt og glemte nesten hvor redde vi var for å lande. Trygt på karibisk jord kastet vi oss inn i en taxi til en stor smilende kar, og nøt reggae musikk og utsikten til det nydelige havet fra bilsetet til hotellet.
Hotellet er ett søtt, utrolig koselig, lite bed and breakfast hotel, med smilende ansatte og en fargerik, skravlete papegøye i fellesrommet. I Bahamas er det “ya man kultur”, her skal ingen stresse, det er laid back, det strømmer reggae musikk ut fra de små lokale barene og alle er blide og er opptatt av at alle har det bra. For et sted!
Vi har møtt en lokal kar her nede, Rohan, en utrolig hyggelig rasta fyr. I går kveld tok han oss med til “The Garden” et utested hvor alle de lokale fester og danser til en mix av reggae og hiphiop. Guttene i oversized klær og jentene alt for trange, tok oss godt imot som de eneste hvite og turister som var på dette stedet. Det var en kjempe spennende og fin opplevelse og jeg som elsker reggae, var dette det beste som kunne skjedd denne kvelden!
I dag har vi tatt en rolig dag, kjørt samme stil som de lokale her på øya og gjort absolutt ingen ting. Som skiltet på brygga nede ved havna sier: “We don`t serve energy drinks. You did come here to relax didn`t you?”
Vi har planlagt uka og har allerede bestilt tur med en catamaran som skal seile oss til noen øyer hvor vi skal nyte dagen og snorkle blant fargerike fisker og koraller. På torsdag har vi booket en tur med speed båt rundt i det karibiske hav og til flere øyer, hvor vi skal nyte solen, snorkle og mate haier, rokker og barracudaer og annen fisk. På fredag drar vi til Paradise Island og til det store kjente hotellet, Atlantis. Les om hotellet og se bilder her: atlantis bahamas  Her skal vi leke oss i badelandet, nyte stranden, se det store akvariet og kanskje bade med delfiner.

Vi er i karibien og vi nyter det! 

2 kommentarer:

  1. Halla jenter.Ser dere koser dere som bare det.Likte virkelig det du skreiv om Cuba.Levde meg litt inn i det.Høres ikke akkurat ut som dere har det forferdelig i Karibien heller da.Kos dere & nyt det fullt ut.Line

    SvarSlett
  2. Hei! :) Ja vi lever virkelig livet! kan ikke klage! Så bra du likte det! Er på vei til miami nå så det blir spennende å se hva vi opplever der! Hils alle hjemme! Klemmer fra oss!

    SvarSlett