Sider

lørdag 9. juli 2011

Viva Las Vegas!

Vi befinner oss nå i Las Vegas. Vi har allerede bodd på Luxor og Mandalay Bay og befinner oss nå på Stratosphere.  Las Vegas består mer eller mindre av “The strip” hvor hotellene ligger på rad og rekke. Alt skjer inne på hotellene. Der finner du casinoene, restaurantene, shoppingsentrene og nattklubbene. De fleste hoteller er lagt opp slik at du faktisk ikke trenger å forlate hotellet du bor på. Alt er samlet på samme sted. Alle hotellene er store og flotte og du kan se flere steder av verden mens du er her i Vegas. I Vegas kan man blant annet oppleve New York, Paris, Venezia, Egypt, osv. Hotellene er designet som landene; Hotellet Paris har Eifel tårnet og klassiske franske restauranter, New York, New York hotellet har frihetsgudinnen, amerikanske restauranter, rollercoaster osv, Venezia har kanaler hvor du kan ta deg en tur i en gondol båt. Alt er stort og ekstremt, akkurat som jeg hadde forestilt meg det. Man ser jenter i brudekjoler overalt, vi møtte til og med ett brudepar på vei inn i buffeen.  Vi er i Vegas, og her er alt mulig.





Da vi ankom vegas ble vi overveldet av alle de store hotellene som lå rett ved flyplassen. Vi kunne allerede fra flyet se alle hotellene vi skulle bo på. Vi så det høye gullfargete fine Mandalay Bay, Pyramideformede hotellet Luxor, og tårnet Stratosphere. Allerede på flyplassen blinket alle spillemaskinene mot oss og skrek etter å bli puttet penger på. Vi var utslitte og kastet oss i en taxi til Luxor.  Der var det tusner av flere blinkende maskiner som møtte oss og ett utrolig stilig design av et hotel. Fornøyde etter å fått vite at hotellet hadde tre starbucks tok vi heisen opp til 22 etasje, kastet oss i hver vår fantastiske queen bed og bestilte romservice!




De neste dagene nøt vi ved bassenget. Det var ikke lenge vi holdt ut om gangen i den stekende solen midt i ørkenen, så vi bestemte oss for å sjekke ut shoppingen. Vi dro til Forum shops, som tilhører Caesars Palace. Vi mistet vel begge haka ned på knærne når vi så alle de fine butikkene ligge på rad og rekke, store fontener, og taket som var malt som himmelen. Det var designet som flotte handlegater med fancy restauranter med både inne og ute servering, utenom at alt befant seg inne unner himmeltaket.  Vi smilte fra øre til øre, fasinerte over dette stedet og klarte så vidt å holde oss unna å handle dyre vesker fra Michael Kors, Guess og DKNY. Selv med ekstremt fristende salg klarte vi å dra hverandre bort fra fristelsen. På Victoria Secrets derimot var vi ikke like flinke. Her gikk vi begge amok og vi brant bort et par tusen.. ups. Hehe.







Vi tok oss også en tur på The Strip for se på alle hotellene. Vi gikk innom Paris, MGM, New York New York og fler. I gatene møtte vi også på flere Elvis`er og Michael Jackson.








4th of July – Amerikas national dag.

Fjerde juli skulle vi virkelig feire med amerikanerne! Vi fant fram finklærne, kjøpte inn drikkevarer og gjorde oss klare til denne store dagen. Vi dro til ca. midten av The Strip utenfor hotellet Bellagio, hvor vi fikk se fantastiske fonteneshow og ventet på fyrverkeriet. Inne på Bellagio lurte vi til oss gratis drinker ved å putte på store summer på spillemaskinene uten å spille dem. Etter vi hadde fått servert drinkene våre tok vi ut beløpet og gjentok handlingen når glasset ble tomt! Fine i farta bestemte vi oss for å dra på strippeklubb og dro avgårde først til Hustler. Her var det veldig stille og lite med mennesker så vi dro til en annen anbefalt. Jentene var veldig flinke, noen bedre enn andre. Etter strippeklubben satte vi oss i en taxi og lette etter ett wedding chappel hvor vi kunne gifte oss. Dessverre fant vi ingen åpne så det ble ikke noe giftemål denne dagen..  For dere som ikke vet det så har Carina og jeg tenkt til å gifte oss med hverandre her i Vegas. Bare for morroskyld, da det ikke er lovlig i Norge og vi ikke er lesbiske!






Dagen etter flyttet vi til nabohotellet Mandalay Bay! Dette hadde vi gledet oss til kjempe lenge, å bo på dette flotte hotellet. Det møtte alle forventninger med stort rom med alt du kunne trenge, stort bad med badekar, dusj, dobbelvask og tv som du kunne se på mens du tok deg et varmt bad osv. Mandalay Bay er også det eneste hotellet i Las Vegas med strand. Her nøt vi noen late dager på stranden og på det flotte hotelrommet!


Nå bor vi på Stratospher som er Las Vegas høyeste hotel og med den beste utsikten over “The Strip”. På toppen er det en spaceshot, hvor du blir skutt opp i lufta, en karusell som går utenfor tårnet og det er mulig hoppe i fritt fall fra toppen! Vi var i dag å tittet på de forskjellige og det ser utrolig gøy ut! Tenkte at vi skulle prøve oss på noen av dem før vi reiser videre. 

I morgen skal vi på en dagstur til Grand Canyon og fly i helikopter! Gleder oss veldig! Nå skal vi legge oss siden vi blir plukket opp kl 05.45 i morgen tidlig! Bilder kommer senere! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar