Sider

onsdag 27. juli 2011

Final goodbye to Sin City.


Etter en lang dag I Grand Canyon hoppet vi slitne til sengs og stod opp tidlig for å utnytte vår siste dag I byen også kjent som Sin City. Vi tok turen opp til toppen av tårnet på Stratospher tower og prøvde oss på noen av de forskjellige “karusellene” som var der. Først ut var Isanity.  Denne tok oss med utenfor tårnet hvor vi hadde fin utsikt over Las vegas og 275 meter rett ned. Vi fikk se på denne fine utsikten og rekke å bli redde over hvor langt ned vi kunne falle før den begynte å spinne oss rundt i en sirkel. Jo mer farten økte jo mer ble stolene bent forover og vi lå omtrent på magen med utsikt rett ned mot bunnen av tårnet. Carina med sin høydeskrekk nøt ikke denne turen like mye som meg stakkars. Mens jeg smilte og lo satt hun der stiv av skrekk og så døden i øynene. Jeg er kjempe stolt av henne at hun ville og tok denne karusellen! Etter at vi fikk plantet føttene trykt på tårnet igjen løp vi til neste utfordring, Big shot. Big shot starter 280 meter over bakken og du blir skutt ytligere 50 meter rett opp i været! På denne turen sitter man på toppen av Vegas men en fantastisk utsikt over ørkenen og alle de fancy hotellene. Utrolig moro og bra opplevelse! 







Med adrenalin i kroppene reiste vi til Venezia. Enda et stort hotell med shoppinggater, restauranter, barer og casino. Her spiste vi en god lunsj ved elven, hvor det stadig kom gondolbåter forbi med en syngende italiener og merkelige turister. Ingen mangel på underholdning. Hotellet The Venetian, var imponerende. Jeg kjente meg igjen fra jeg var i Venezia i fjord, kanalene, bygningene og plassene. Etter å ha vandret i Italias gater tok vi turen til Palazzio. Her gjorde vi litt shopping og tok selvfølgelig turen innom Victorias Secret for å brenne bort litt mer penger.









Vi avsluttet vårt opphold i Las Vegas med å ta turen opp til toppen av tårnet igjen for å se den vakre utsikten med alle lysene fra hotellene og bygningene. Vi knipset bilder før vi la oss for siste natt i en god hotell seng. Neste dag ventet Los Angeles og hostel…




Vegas har vært gøy, ekstremt og en bra opplevelse. Vi er veldig glade for å fått oppleve dette syke stedet, men føler oss veldig ferdig med det og er ikke et sted vi kommer til å dra tilbake til.
Viva Las Vegas!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar