Sider

lørdag 9. juli 2011

Oppdatering om Mexico!

Da er det en stund siden jeg har fått skrevet blogg. I Mexico var det dårlig med nett men her er en oppdatering!

I Mexico har det blitt mye festing og hjemmekos med filmtitting. Det har vært mye dårlig vær så vi fikk verken dratt til Isla Mujeres eller Tulum.  Vi ble derimot med Edu til Bacalar hvor han skulle gjøre en jobb for en klesbutikk. Bacalar skal visst være et veldig fint sted med en stor innsjø hvor vi skulle kose oss en dag med vannsport, men vi var uheldige med været og det pøsregnet hele dagen. Vi bodde på et fint lite hotel med innsjøen rett utenfor døren, noe som hadde vært perfekt om det ikke hadde regnet. Vi fikk i hvert fall sett mye fint på veien og en annen side av Mexico.










Edu på jobb. :)



Både Angel og Edu hadde bursdag mens vi var der og vi feiret stort på Coco Maya! Edu fikk vennene sine til å holde capioera show på dansegulvet med drakter og instrumenter. Fantastisk show! Angel hadde fått i seg alt for mye å drikke og sloknet i sofaen før vi møtte følge han hjem. Stakkars.

Vi kjøpte banner og ballonger til Angel! :)


Edu kom hjem fra jobb med bilen full av ballonger og en stor kake som han hadde fått av kollegaene!

Gratulerer med dagen Edu! :)

Klar for fest!

Skål! :)


Angel er ferdig.. hehe

Capoeira show med trommer 


Angel og Edu er dritings! Carina og jeg hadde total latterkrampe! :)



Dagen etter tok Edu og Hugo oss med til restauranten Alux. Dette er en restaurant og bar som er laget inne i en cenote. En undervannsgrotte som har blitt formet av dryppende vann over tid. Utrolig vakkert og interessant. Her nøt vi en god middag før vi tok oss en runde rundt i grotten for se de flotte formasjonene.









Siste dagen i Mexico, Playa del Carmen, bestemte vi oss for å feste oss ut av vårt “hjem nummer to”. Føles som vårt andre hjem etter å ha vært her tre ganger i år og jeg har tilbrakt mesteparten av tiden min i dette fantastiske landet siden januar. Vi lagde mat hjemme, pasta etter Edus ønske og norsk mexicansk gryte! Vi kjøpte inn øl og koste oss, spiste, drakk og konkurrerte i wii sports! Kjempe gøy! Deretter ble det et siste besøk på strandklubben Coco Maya som hadde 4års jubileum, hvor vi drakk vår siste tequila og danset etter dj Marwins remixer.  Da det nærmet seg morgning, kjappet vi oss hjem for siste rest av pakkingen, en rask dusj og en tårevåt avskjed med Edu og Hugo, før vi hoppet inn i en taxi kl 05.00. Etter en trist taxi tur ankom vi endelig flyplassen hvor merket at vi fortsatt var godt påvirket av alkohol. Alt gikk fra trist til utrolig morsomt og vi surret rundt på flyplassen i latterkrampe! Det var elektronisk chek inn, noe som skulle vise seg å være en utfordring. I total lættis, prøvde vi å konsentrere oss og være seriøse, mens vi trykket oss frem på skjermen med mysene øyne.  Etter flere forsøk klarte vi også tilslutt å skanne passet vårt riktig vei og gikk fornøyde til bag droppen! Ferdige med den morsomste chekinnen noen sinne gikk vi slitne til gaten klare for Las Vegas!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar