Sider

lørdag 11. juni 2011

Welcome to Miami!

Miami! Alt for lite og alt for mye har skjedd siden vi kom til Miami på søndag. Det har gått i ett siden vi kom og ikke fått skrevet noe før nå. Alt startet da vi ankom hostellet og to kjempekule resepsjonister ønsket oss velkommen til Miami og fortalte om alt som kom til å skje denne uken. Vi bor på Miami Beach international Hostel, mellom Collins og Washington street, hvor de hippeste nattklubbene ligger og to kvartal fra Ocean drive og stranden! Dette er et partyhostel og det er fester hver kveld, med dj-er og det arrangeres mange turer ut om natten med limo til de forskjellige utestedene.

Vi fikk så vidt kastet fra oss baggene før vi meldte oss på fest og tur til nattklubben på Nikki Beach. Alle på hostellet er super sosiale og vi kom fort i prat med de fleste, og dro avgårde en stor gjeng, sikkert 200stk til Nikki Beach. Det tok ikke lang tid før Carina og jeg hadde funnet veien opp i VIP-en og satte oss ned i noen utolig kule konge stoler rundt baren. Her ble vi kjent med to karer fra New York og de tok oss med til et annet utested, Live. Her var vi så heldige å treffe på Ne-yo og Flo Rida. De dukket plutselig opp midt i klynga av folk og begynnte å synge! Første dagen i Miami og vi får oppleve dette! Morro! :) På toppen av det hele møtte vi en hyggelig politimann utenfor klubben som tilbød oss å kjøre oss hjem! Vi hoppet leende inn i baksete på politibilen og dro avgårde. Han stoppet rett utenfor hostellet hvor fler av gjestene satt og fikk være vitner til at vi steg ut av politibilen. Lurer fælt på hva de trodde om oss! haha! Vi gav politimannen en klem og takket, og løp leende og litt flaue inn på hostellet!

Ne-Yo sang denne sangen! :)




Ne-Yo øverst i midten med caps som synger!



Våre nye venner john og Jeffery

Politimannen til høyre som kjørte oss hjem
 

I politibilen!



Dagen etter led vi av alkoholen vi hadde fått i oss natten før og slappet av til utpå dagen før vi dro til en koselig italiensk cafe hvor vi møtte vennene våre fra forrige natt, John og Jeffrey. Her spiste vi en god brunsj og ble litt bedre kjent før vi dro hjem til penthouse leiligheten dems på miami beach. Vi fikk vite at Jeffery er en kjent film ressigør, noe vi snart fikk merke!







Dagen etter var vi invitert til blacklight party med våre venner i en annen penthouse. Her var folk kledd i neon farget netting, kroppsmaling og andre crazy kostymer og danset med egne blacklight lamper i hånden. Stilig og anderledes, men det tok ikke lang tid før vi måtte dra derifra etter att folk begynte å ta bilder av Jeffery og pressen dukket opp. Vi løp avgårde og dro til Sushi Samba. Dette er en utrolig god sushi restaurant som blir til et utested hver tirsdag kveld, og de ansatte kler seg i crazy kostymer! Vi smøg oss inn bakdøren, fant oss et bord og slappet av med en drink. Drinken ble til fler drinker, drinker ble til shotter, og snart danset vi alle i sofaen og på bordet!

John lager alltid grimaser på bilder.. Alltid useriøs! :)

 
Vi danser i sofaen!







På Onsdagen ble vi invitert til en kjent kokk som skulle lage middag til oss. Hun har kommet ut med flere kokebøker og vi ble invitert hjem til henne og familien. Da vi ankom huset følte vi oss litt ubekveme. Alt var så utrolig fint og perfekt. Hun var kjempe hyggelig og vi ble servert vin som vi nøt i hagen ved basenget mens hun lagde ferdig maten. Da vi satte oss til bords fikk vi servert kylling, en grønnsaks og ris blanding og marinert asparges. Dette høres kanskje ikke så flott ut men det smakte utrolig godt. Carina og jeg spiser ikke engang kylling, men det var ikke noe problem å svelge denne! Fantastisk!

Jeg turte ikke å ta bilder rundt i huset og ved matbordet, men her er noen fra hagen:







Etter alt for mye fyll og morro hadde vi nesten ikke sett noe annet av Miami enn innsiden av forskjellige nattklubber, men fy søren å morro vi har hatt det! Vi tenkte å ta en siste tur ut på byen før vi ville ta en liten pause og se stranden her. Vi dro ut, men måtte fort avslutte kvelden å dra til sykehuset. Carina hadde klagd på vondt i magen tidligere denne dagen og alkoholen forverret smertene sterkt. I partykjole ankom vi sykehuset midt på natten og prøvde å få hjelp av etter min mening, alt for late sykepleiere. Mens Carina vred seg i smerte maste jeg på å få hjelp og da vi endelig fikk komme inn var det en klyse av en sykepleier som hjalp oss og som ikke klarte å ta blodprøver. Jeg måtte faktisk på ett punkt hjelpe ham. Er det mulig! Det kom tilslutt inn en lege og tok seg av oss og det viste seg at Carina hadde fått mageinfluensa og hun produserte for mye syre!

De siste dagene har vi slappet av og nytt to deilige dager på stranden. I går var vi også ute på en liten shopping runde men fant ikke så mye. Carina kjøpte seg ett par sko og en kul shorts og jeg kjøpte meg en shokk rosa bag fra Victoria Secret! :)






En utrolig rar og morsom mann som danser rundt på stranden hver dag!


I dag skal vi prøve oss på alkoholen igjen, for vi har fått vip billetter til en klubb hvor Lill Wayne kommer i dag!

I`m in Miami bitch! Love it! <3

3 kommentarer:

  1. Du KØDDER! Lil Wayne? Kos dere så masse, han er fab! Once you go Wayne, everybody else is wack :)

    SvarSlett
  2. Yvonne,
    I love your blogs. They make me realize that you need to get out and about and explore which yall are definitely doing this summer. I am ecstatic that you two are having some great memories in Miami. Get ready for round 2 when yall go to Las Vegas. Its just as fun. Be safe and careful and live life to the fullest.
    Colin

    SvarSlett
  3. Halla dere.Nå har jeg sitti & kosa meg med siste nytt på bloggen din.Jeg blir sååååååå misunnelig på dere.Helt sykt det dere er & har vært med på i Miami.Helt sykt.Stranda ser helt perfect ut.Jeg er på 1 måte med dere nå asså!!!!!!Take care damer & kos dere masse videre:=)Klemmer fra Line & Jan Aage:):)

    SvarSlett