Sider

tirsdag 25. januar 2011

Cancun!

Da har vi hatt vår første natt i Cancun. Har sjekket inn på Hotel Plaza Cariba Cancun.
Det ligger i downtown Cancun, rett ovenfor busstasjonen ADO, så det er veldig deilig. Vi er veldig fornøyde, hotellet har ihvertfall helt fantastiske senger! :)

Det er ikke sååå fantastisk som det ser ut som, men det er helt ok. Er ganske rimlig og mye bedre enn hostel!

Etter en lang flytur landet jeg omsider i Cancun. Flyturen gikk heldigvis veldig bra! Ikke noe turbulens og jeg sov mye av turen. :) Takk for det! På flyplassen møtte jeg Hanne. :) Hun hadde ikke fått kofferten sin så vi stresset med hva vi skulle gjøre. Det kom en kar fra air canada som hjalp oss. Det viste seg at kofferten hennes ikke hadde kommet med og at hun forhåpentligvis får den om 24 timer.
Når vi ankom hotellet var vi veldig rastløse og ville ikke legge oss. Vi bestemte oss for å ta en dusj og deretter ta bussen inn til Hotelzone for å sjekke utelivet. Var litt skummelt å ta bussen inn dit å prøve å finne frem i og med at det er 2 år siden sist vi var her. Og det var ingen mennesker å se. Helt øde. Vi var helt alene på bussen, oss og bussjåføren. Hvor var alle turistene? Og ikke nok med det, så tok vi bussen alt for langt og havnet på ett nytt mørkt og øde sted.. ups.. hehe! Man kan da ikke huske alt.. Vi klarte å la være å ta taxi (spare spare penger), selv om jeg hadde veldig lyst, og vente på bussen som gikk tilbake igjen! Denne gangen fant vi det! :D yey! Omtrent med en gang vi hoppet av bussen "angrep" billett selgere oss som skulle ha oss til deres klubber. Takket pent nei til alle, men en fortsatte å følge etter oss. Dette viste seg å bli til vår fordel. Vi var sultene så vi sa vi ville spise først før vi bestemte oss. Han tok oss med til en lokal "restaurant". Kan vel ikke akkurat kalle det en restaurant.... spiseplass eller gatekjøkken blir vel mer riktig. Anyway, de hadde helt fantastisk mat! Vi betalte hele 14kr for oss begge! Glade, mette og fornøyde lot vi mannen ta oss med til forskjellige utesteder hvor han gav oss gratis inngang og drikke. Hanne og jeg valgte tilsutt å sette oss på en bar som heter Congo. Her var det masse med liv med fulle, gale og vulgære amerikanere. oh yeah!! Nok av underholdning! Vi satt her og fikk noen gratis øl før en av de som jobbet der gav oss et bånd som gav oss gratis inngang på Coco Bongo. Dette er et stort, kjent utested med underholdning. Når vi først hadde fått gratis inngang, måtte vi jo sjekke ut dette! Det viste seg å være en kjempe opplevelse. Veldig god stemning og bra musikk! både gammelt og nytt. Utestedene her er helt ville! Norge kan bare gå legge seg. Det samme kan disse "syden utestedene". I Mexico kan dem fest!! :)









Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar